Suoritamme
Kaivinkonetyöt
Maansiirtotyöt
Kuljetukset
 
Maanrakennus M&;M Oy
Haukkakalliontie 177
17850 Pihlajakoski
+358(0)40 726 7114

Yrityksen historiaa

Maanrakennus M&M Oy on Kuhmoislaisten veljesten Matti ja Mauri Myllymäen vuonna 2013 perustama yritys. Ensimmäinen kalustohankinta oli Fermec- yhdistelmäkaivuri, joka kuitenkin sai tilauskirjan täyttyessä pian väistyä tehokkaamman tela-alustaisen kaivinkoneen tieltä. Tämän myötä tuli pakollisena hankintana mukaan myös kuljetuskalustoa, nimittäin vaihtolava-auto jolla hoitui paitsi koneen siirtely työmaalta toiselle, myös materiaalien ajo työmaalle.

Talven hillitessä maanrakennustöitä, hankittiin myös erilaista metsätyökalustoa, kuten energiapuukoura kaivinkoneeseen, ja harvennusharvesteri. Näistä kuitenkin on nyttemmin luovuttu toiminnan laajennuttua suuremmille työmaille, joilla routa ei ole töille esteenä.

Uusien urakoiden myötä Porvoossa ja Lahden seudulla, kaivinkone vaihtui sekä yhteen uudempaan, että toiseen isompaan. Maanrakennus M&M onkin tuttu näky monenlaisella työmaalla monipuolisen kalustonsa ansiosta.

Myöhemmin kuljetustarpeiden kasvaessa vaihtolava-autot vaihtuivat järeämpään puoliperävaunukalustoon, jolla on mahdollista kuljettaa niin isompaa kaivinkonettakin, kuin suuri määrä maa-ainestakin kerrallaan. Tällä hetkellä kuljetukset tapahtuvat kahden puoliperävaunuyhdistelmän voimin.